Faciliteiten

Café & snackbar @Wilz
Bij @Wilz bent u van harte welkom voor een hapje en een drankje. Het café biedt een gezellige bar waar u een kopje koffie kan drinken of een verfrissend drankje. Geen zin om te koken? @Wilz beschikt eveneens over een snackbar met een variatie aan lekkernijen en plate service.Op het grote terras kunt heerlijk in de zon genieten, terwijl uw kinderen spelen in de aangrenzende overzichtelijke speeltuin. Tijdens het seizoen worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Supermarkt
Naast De Klepperstee vindt u Ouddorp Duin, een plein met diverse winkels en horeca. Hier bevindt zich ook een uitgebreide supermarkt die elke dag van de week geopend is.

Internet/WIFI
Op onze kampeerplaatsen bieden wij gratis draadloos internet aan. U kunt verbinding maken met het netwerk “Klepperstee”. Hierna gaat u naar uw internetbrowser en klikt u bij de Algemene Voorwaarden op “Oke”, u wordt nu verbonden met het internet.Op onze jaarplaatsen is maar een beperkte dekking qua draadloos internet, maar men kan op alle plaatsen gebruik maken van internet via de TV-kabel na aanschaf van een kabelmodem. Deze speciale modem is te koop bij de receptie en kost € 95,00. Heeft u geen laptop of computer? Kom dan naar onze receptie, hier kunt u gratis gebruik maken van een computer!

Download hier onze internet gebruiksregels.

Plattegrond
Download hier onze plattegrond.

WIJ GEBRUIKEN ALLEEN ZONNE-ENERGIE!
Aan de rand van De Klepperstee is een zonnepanelenveld aangelegd waar 2950 pv-panelen liggen. Hiermee is dit zonnepark een van de grootste in haar soort in Nederland. Met 1,3 hectare, en een vermogen van 850kWp wordt in een gemiddeld jaar 787.000 kWh (vergelijkbaar met 225 huishoudens) elektriciteit geleverd. De stroomopbrengst wordt geleverd aan De Klepperstee en haar dochteronderneming Camping De Magneet die met deze opbrengst volledig in hun stroombehoefte kan voorzien. De rest van de opbrengst wordt geleverd aan het elektriciteitsnet. Tijdens het seizoen geven wij diverse rondleidingen over het park voor jong en oud!

Honden
Honden zijn van harte welkom op een groot deel van ons park, met uitzondering van de jaarplaatsvelden. Download hier het reglement voor hondenbezitters.

Strandtheater De Houten Kaap
Samen met Ouddorp Duin realiseert De Klepperstee een strandtheater aan het strandplein. Op dit moment is de ruimte beperkt geopend met een bar en expositie, vanaf de zomer zullen hier de eerste theater voorstellingen gehouden worden voor jong en oud.

Sie möchten uns gerne besuchen kommen?